D2F Discussion
Forums > D2F Discussion (Archives) > Server move part 2Search | New Thread
Thread Locked. You cannot edit or reply to any messages.
Server move part 2
 
Page 1, 2, 3, 4 | Next Page
drippy-
Unreasonable Dictator
Hot Roasted
Sniper Delivery

P: 08/07/2012 19:32 EST
E: 08/07/2012 20:50 EST
    The server has reached its final destination at tfc.lunaticrage.com / 199.193.114.171

The web and database server has also moved, and is currently running on this new machine.

Updated server cost to $50/mth (this is pretty cheap for a dedicated server)

Please post any issues here
  
Shemmie
Super Regular
Deadly Dispenser
Man

P: 08/07/2012 21:42 EST
    Is it really running on an Atom??  
drippy-
Unreasonable Dictator
Hot Roasted
Sniper Delivery

P: 08/07/2012 21:58 EST
    not that cheap, no  
Shemmie
Super Regular
Deadly Dispenser
Man

P: 08/07/2012 22:01 EST
    Sorry, had a look at the hosting and saw a $49 Atom - would have been pretty impressed to have a HL dedicated server running on an Atom - although thinking about it, I'd be curious as to how a dedicated HL server would run on an Atom 1.6 GHz single core.   
Frankie_Spankie
Daycare Manager
Dizzy Capper

P: 08/08/2012 08:59 EST
    Where's this one located? My ping is much higher than the New Jersey server but it feels like my connection's a lot better.  
kyree
Super Regular
Killer Scout

P: 08/08/2012 12:14 EST
    website def loads faster for me anyways  
-[IBSC]-iLluSiON-
Super Regular
Killer Scout

P: 08/08/2012 15:24 EST
   
Frankie_Spankie wrote:
Where's this one located? My ping is much higher than the New Jersey server but it feels like my connection's a lot better.
ditto. My ping is about 70 at this one.. Averaged 20 in Montreal.
  
drippy-
Unreasonable Dictator
Hot Roasted
Sniper Delivery

P: 08/08/2012 16:42 EST
    Looks like its in Tampa, FL now (I thought it was going to a NJ datacenter but I must have misread).

Would have liked to keep where it was, but I couldn't get the CPU I needed on it reliably (VPS). The disk IO was pretty horrible as well, which is why the website was loading slow for the past couple years, not that it mattered.
  
Shemmie
Super Regular
Deadly Dispenser
Man

P: 08/08/2012 21:13 EST
    Not sure if I broke the Internet, but I just posted in Whiners Corner - I can see 'new post' from the forum homepage, but I can't see my comment. Just a heads up.   
kyree
Super Regular
Killer Scout

P: 08/08/2012 21:34 EST
    like it's waiting approval or something...

my post went through...
  
Shemmie
Super Regular
Deadly Dispenser
Man

P: 08/08/2012 21:52 EST
    Nah it's not waiting approval, all my other posts are ok.

Weird, prolly just a quirk of the Matrix. Like deja vu cats.
  
drippy-
Unreasonable Dictator
Hot Roasted
Sniper Delivery

P: 08/09/2012 03:58 EST
E: 08/09/2012 13:06 EST
   
Shemmie wrote:
Not sure if I broke the Internet, but I just posted in Whiners Corner - I can see 'new post' from the forum homepage, but I can't see my comment. Just a heads up.
Do you have a link to this post? Was there anything special about it? I can make new ones fine and I don't see any errors in the logs...

edit: Something is definitely wrong, but I can't find it.
  
Shemmie
Super Regular
Deadly Dispenser
Man

P: 08/09/2012 13:15 EST
E: 08/09/2012 13:17 EST
    Er... ish. The topic was http://www.lunaticrage.com/drippy/forum.php?a=vt&f=2&t=14201
If I understand the forum parameters correctly, I'm guessing your m's are a unique ID for messages - in which case, it was in reply to m=288851. I posted a message, and it went as normal. However, while the front page claimed a new post by Shemmie, in the correct topic, there was no new message posted on topic if you clicked through. I think my message would have been between Luca$ and Masse's posts, so around 288852?

As for anything special, it was a reply to Luca$, and used the quote feature. Perhaps I did something odd in editing it? If I remember rightly, it was just a quote, and possibly I added a URL.
  
drippy-
Unreasonable Dictator
Hot Roasted
Sniper Delivery

P: 08/09/2012 13:43 EST
E: 08/09/2012 13:47 EST
    Thanks! That helped, and I was able to track down what happened. However, it doesn't make any sense, unless your connection was reset as you were posting the message. I accounted for that possibility now, so hopefully that fixes it.

I can find the broken messages now, so I can see if it happens again for anyone. Sadly, the actual message data was not saved, so I can't recover them.

Apart from you, it happened to three other people - early this morning, on 8/1/12, and on 3/10/08, which is fairly bizarre.
  
I Can |3ean You
Super Regular
Speed Sniping
Master

P: 08/09/2012 16:20 EST
    And now I can't see my new post. Exactly like Shemmie. In this thread.  
Page 1, 2, 3, 4 | Next Page
Forums > D2F Discussion (Archives) > Server move part 2